Organisatieontwikkeling – Implementatie

Opleidingen, trainingen en workshops
ontwikkelen of inhuren

Soms volstaat het inhuren van bestaande opleidingen en trainingen, maar sommige trainingsprogramma’s, workshops of opleidingen wilt u misschien liever op maat gemaakt hebben, met aandacht voor organisatie specifieke situaties, kennis of vaardigheden.

Ik kan u helpen bij het selecteren en inhuren van de meest geschikte opleiding of training in de markt, maar ook zelf maatwerk trainingen, workshops en opleidingen voor u ontwikkelen. Ik maak daarbij gebruik van mijn jarenlange ervaring in het geven van managementtrainingen, gedragstrainingen en trainingen met creatieve denktechnieken. Daarnaast kan ik vakinhoudelijke professionals in uw organisatie helpen bij het zelf ontwikkelen en uitvoeren van trainingen en opleidingen (train-de-trainer).

Een lerende organisatie creëren

Veranderingen in organisaties gaan steeds sneller en worden steeds complexer. Daarom wordt het steeds belangrijker om een lerende organisatie te creëren, waarin management en medewerkers zich constant blijven ontwikkelen.

Ik adviseer organisaties hoe zij een permanente leer- en ontwikkelingscultuur kunnen creëren en help organisaties daarvoor het instrumentarium te ontwikkelen en te  gebruiken, met behulp van organisatieontwikkelingsplannen, opleidingsplannen, opleidingen en trainingen,  advies en coaching.

Pauline heeft in de tijd dat zij werkte in De Stichtse Hof vee bijgedragen aan kennisontwikkeling, zowel van de organisatie in totaal als van veel individuele medewerkers. Zij herkent de talenten van mensen en ondersteunt de ontwikkeling. Zij is gedegen in haar aanpak en weet haar enthousiasme goed over te brengen.
Theo Arts

Vraag een gratis
kennismakings- en adviesgesprek aan