Coaching van professionals

Je bent een hardwerkende professional die met verschillende zaken tegelijk bezig is. Er liggen flink wat uitdagingen op je bord. Je wilt graag overzicht houden, heldere doelen hebben en je innerlijke rust bewaren. Maar soms is het lastig om de regie te behouden en het allemaal goed te doen.

Als coach help ik je antwoord te vinden op vragen zoals:

u

Hoe krijg ik (weer) grip op mijn werk? Wat zou ik anders aan kunnen pakken?

u

Wat kan ik beïnvloeden en hoe pak ik dat aan?

u

Hoe kan ik beter communiceren  over wat ik wil en ga doen?

u

Hoe kan ik beter en prettiger samenwerken met anderen?

u

Hoe krijg ik een goede balans tussen werk en privé?

u

Hoe krijg ik een goede werkrelatie met mijn leidinggevende?

u

Hoe los ik problemen op?

u

Waar krijg ik energie van en hoe kan ik dat (beter) benutten in mijn werk?

u

Hoe kan ik mezelf ontwikkelen naar een volgende stap in mijn loopbaan?

Nieuwe energie

Van zelfreflectie en nieuwe inzichten naar durven en doen, daar werken we samen aan. Plannen en wensen worden gerealiseerd. Je werk wordt weer leuk. Je krijgt waardering en je bent (weer) in regie. Je krijgt nieuwe energie.

Coaching van professionals is inzetbaar voor iedere medewerker en in elke laag van de organisatie. Gesprekken kunnen plaatsvinden op de werkplek of elders, bijvoorbeeld tijdens een wandeling in de natuur.

Wandelcoaching

Coaching tijdens een wandeling in de natuur werkt heel goed. De natuur zorgt ervoor dat je in een andere stemming komt, je beter kunt concentreren en stress afneemt. Je bent even los van  je dagelijkse beslommeringen en het helpt om gedachten, ervaringen en emoties in een ander licht te zien en te kunnen relativeren. Je ontspant in de natuur waardoor je helderder kunt denken en beter kunt reflecteren op zaken die je bezig houden. Soms leidt wandelcoaching tot een ankerpunt, zoals tijdens stormachtig weer zwoegend vooruit komen terwijl je worstelt met een lastige werksituatie. En dan ineens vind je de oplossing. Het is je gelukt om tegenwind te trotseren!

Pauline Maring heeft mij recentelijk met haar open en persoonlijke manier van coachen geholpen met mijn zoektocht naar een baan. Daarbij toonde zij interesse en belangstelling in mij als persoon. Om daarna mij met de juiste vragen aan het werk te zetten. Zij heeft mij daar goed mee ondersteund.
Stefan Wienk

Pauline is een uitstekende en uiterst vriendelijke jobcoach die zich uitgebreid verdiept in de verbeterpunten en mogelijkheden van haar cliënt en volgens een duidelijke lijn en heldere doelstellingen te werk gaat.
Arthur Hofland

Vraag een gratis
kennismakings- en adviesgesprek aan